Poniedziałek
Śniadanie
mieszany sok warzywny, jajko lub boczek, ser, kawa lub herbata
Przekąska
brokuły i kalafior z serkiem kremowym
Obiad
rostbef, zielona fasolka, marchewka, zielona sałata
Przekąska
przekąska serowa
Kolacja
smażona ryba, frittata z kabaczkiem, cukinią i czerwoną papryką, sałatka cesarska
Wtorek
Śniadanie
pomidor, sok z marchewki i czerwonej papryki, szynka, pomidor, grzyby, kawa lub herbata
Przekąska
seler naciowy, masło orzechowe
Obiad
kotlet cielęcy, sałatka grecka, grillowana dynia piżmowa, zielona fasolka
Przekąska
serek wiejski, brzoskwinie
Kolacja
biała ryba z grilla, fritata (rodzaj omletu) z boczkiem i szparagami, zielona sałatka
Środa
Śniadanie
sok z pomidorów i szpinaku, omlet z wędzonym łososiem, kawa lub herbata
Przekąska
pomidory z mozzarellą
Obiad
stek z warzywami z grilla z ricottą, kawałki sałaty
Przekąska
tortilla kukurydziana, ser żółty
Kolacja
słodko-kwaśny kurczak z grilla, mieszane warzywa, sałatka
Czwartek
Śniadanie
sok z ogórka, selera naciowego i jabłka, pomidor z jajkami na kukurydzianej tortilli, kawa lub herbata
Przekąska
salsa z selera naciowego i pomidorów, paluszki z sera
Obiad
pesto z mieszanych warzyw, sałatka cesarska z tuńczykiem i orzechami
Przekąska
oliwa z ziołami, biała fasola, dip z anchois
Kolacja
Jagnięcina pieczona z rozmarynem, pieczona dynia, frittata (rodzaj omletu) z boczkiem i fetą
Piątek
Śniadanie
sok marchwiowy, jajecznica ze szczypiorkiem i wędzonym łososiem, kawa lub herbata
Przekąska
marchew, brokuły i kalafior z dipem serowym
Obiad
zupa z wieprzowiny i kukurydzy, sałatka Reubena (z kiszoną kapustą, serem i wołowiną), mieszane orzechy
Przekąska
japońskie szaszłyczki z kurczaka
Kolacja
Duszona kura po kornwalijsku, brukselka, szpinak w śmietanie
Sobota
Śniadanie
cukinia, czerwona papryka, sok brzoskwiniowy, jajka na boczku, kawa lub herbata
Przekąska
turecki dip ze szpinaku z warzywami
Obiad
placuszki rybne z ziołami, pieczone warzywa w stylu śródziemnomorskim
Przekąska
rolki z wędzonego łososia
Kolacja
kawałki wieprzowiny z grilla, sałatka z młodych buraczków, sałata
Niedziela
Śniadanie
sok czereśniowo-jabłkowy, frittata (rodzaj omletu) z bekonem i szparagami, kawa lub herbata
Przekąska
tortille z kaczką po pekińsku
Obiad
sałatka z brzoskwini i wieprzowiny, bakłażany smażone w woku, tofu
Przekąska
omlet Benver (z szynką, serem, cebulą i papryką)
Kolacja
kebaby z grillowanego indyka, sałatka z cykorii i grejpfruta